DE HAARLEMSE BAKKER – VOOR BEDRIJVEN

Dagelijks leveren wij onze dagverse producten aan Bakkerswinkels, Cateraars, Hotels, Instellingen, Ziekenhuizen en enkele zich in kwaliteit onderscheidende Supermarkten en Groothandels.

Wilt u meer informatie over wat De Haarlemse Bakker voor uw bedrijf kan betekenen, of wilt u een afspraak maken? Neem contact op met:

Kantoor@dehaarlemsebakker.nl

023-5326708

x

Horeca

Flexibiliteit is het sleutelwoord voor de horeca. Geen dag is hetzelfde, er gebeuren altijd onverwachte dingen. Kort kunnen schakelen en een flexibel assortiment zijn belangrijk. Met ons moderne logistieke systeem kunnen we bij calamiteiten extra leveren en hebben we flexibele bake off concepten, zodat u op locatie indien nodig brood kunt afbakken.

Bedrijfscatering

Een compleet assortiment is vaak gewenst. Brood, bolletjes, bake off en mini’s. Of het nu gaat om het bedrijfsrestaurant of de banquating, bij De Haarlemse Bakker kunt u dagelijkse een breed assortiment bestellen.

Retail

Hoe kunt u als retailer zorgen voor onderscheidend vermogen? Onderscheid u met een lokaal sterk merk en profiteer mee van onze regionale merknaam De Haarlemse Bakker. Brood is binnen de retail een belangrijk wapen. Een enorme kans voor retailers dus om een lokaal merk binnen te halen en meerwaarde te creëren voor de klanten. De Haarlemse Bakker heeft de middelen om een ambachtelijk concept neer te zetten. Naast het assortiment is er natuurlijk communicatiemateriaal en de commerciële houding van De Haarlemse Bakker.

Zorginstellingen

Als geen ander weten wij hoe het is om zorginstellingen te beleveren. Een aantal grotere ziekenhuizen en andere zorginstellingen mogen wij tot onze klanten rekenen. Van halfjes brood tot mono- en duoverpakkingen voor bollen en sneetjes brood, eventueel voorverdeeld op afdelingsniveau.

Hotels

Van ontbijt tot diner, voor alle eetmomenten hebben wij producten die bij uw menu passen. Met onze bake off concepten heeft u flexibiliteit en op ieder moment vers brood.

Collega’s

We helpen collega’s natuurlijk graag. Waarom alles zelf blijven maken als het makkelijker kan? Koop uw brood en kleinbrood met een mooie marge in bij De Haarlemse Bakker. Zo heeft u tijd om overdag te gaan werken en het gezicht van uw winkel te worden. Er komt tijd om nieuwe producten of concepten te ontwikkelen.

Certificering

Sinds oktober 2017 zijn wij FSSC gecertificeerd. Voor inzicht in specificaties en allergenen zijn we aangesloten bij GS1DAS.

Facturatie

Naast directe levering en facturatie is het ook mogelijk om via diverse grossiers
(o.a. Bidfood, Distrivers, Hanos) door te factureren.
Top Bakkers is hierin onze zakelijke partner.